Авто сервис Чеде

Вашиот експерт за автолимарски работи

35+

Години

Искуство

За нас

Повеќе од 35 години овозможуваме автолимарски услуги за сите видови возила. Вршиме сигурни и квалитетни поправки. Нашите искусни и посветени мајстори се секогаш подготвени да одговори на сите предизвици. Се наоѓаме во Битола, а нашите клиенти се од цела Македонија.

Квалитет
Почитување на рокови
Прецизност
Доверба
Контакт
Зошто ние

Зошто да нè изберете нас

Стручност и искуство

Индивидуален Пристап

Современи Технологии

Брзина и Ефикасност

Галерија

Контакт

Адреса

Тошо Даскало 1,

Битола, Македонија

Работно време

Пон - Саб

од 08:00 до 16:00

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!